This article is available only in Dutch

Offline datingapp Breeze timmert hard aan de weg in datingland en haalt nu bij een groep aansprekende startupondernemers een mooi bedrag op om de strijd met de concurrentie aan te kunnen gaan, maar ook de stap naar het buitenland te wagen.

De Nederlandse datingapp Breeze, dat offline dates voor hun gebruikers organiseert, haalt €1,3 miljoen op. Naast de Amerikaanse venture capitalpartij FJ Labs, dat ook geïnvesteerd heeft in bedrijven als Uber en Airbnb, zijn dat onder meer Quote-bekenden als Vinted-ceo Thomas Plantenga: de jongens achter het door Vinted overgenomen United Wardrobe: Thijs Verheul, Sjuul Berden en Thijs Slijkhuis; Binck & Brand New Day oprichter Kalo Bagijn en Ohpen-oprichter Chris Zadeh.

Met behulp van dit bedrag willen de 7 oprichters van Breeze de slag maken om datingappconcurrenten als Tinder en Bumble voorbij te streven. Verder wordt een stap naar het buitenland verkend. Genoeg reden in ieder geval om even te bellen met medeoprichter en Breeze-ceo Joris van Doorninck.

Read more at QuoteNet.nl: Datingapp Breeze haalt €1,3 miljoen op ‘om Bumble en Tinder in te halen’