Spodlight is a podcast show: short, intructive and inspiring lectures by teachers and lecturers at De Haagse Hogeschool (The Hague University of Applied Sciences).

Both the podcast and description are only available in Dutch:

Docent Peter Becker stipte het in de vorige Spodlight-aflevering al even aan: artificiële intelligentie (AI) wordt op steeds meer gebieden van de samenleving toegepast, zo ook in het onderwijs. In deze bonusaflevering gaat hij in gesprek met opleidingsmanager Mirjam Boer en collega-docenten Bob TuynmanErik van den Ham en Vikram Radhakrishnan. Ze zijn allen werkzaam bij de opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence aan De Haagse Hogeschool. Hield het fenomeen AI in het onderwijs hen al langer bezig? Hoe wordt AI toegepast binnen het onderwijs? Wat zijn de risico’s? En… Worden docenten langzamerhand vervangen?

Check out the podcast at LighthouseHHS.nl