Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MCS Smart Week of IoT (Dutch)

27 September 2022 - 29 September 2022

DUIK DIEPER IN DE BELANGRIJKSTE IOT-ONTWIKKELINGEN TIJDENS DE MCS SMART WEEK OF IOT VAN 27-29 SEPTEMBER

Na het succes van vorig jaar, keert de MCS Smart Week of IoT dit jaar terug. Van 27 tot en met 29 september organiseert MCS de tweede editie van dit gratis online evenement. Iedere dag zijn er twee sessies over de belangrijkste IoT-onderwerpen van nu.

MCS viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Het thema van de Smart Week of IoT in 2022 is dan ook ‘25 years of innovation and inspiration‘. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: crypto en blockchain in IoT, Artificial Intelligence, Smart Energy, Private LTE/5G, Smart Infra en EDGE Intelligence met LoRa/4G/5G.

Toonaangevende fabrikanten zoals Nokia, Advantech, Scailable, Teltonika, Nova Labs (Helium) en Option informeren deelnemers over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things (IoT). Ook vertellen zij alles over onmisbare hardware voor het ontwikkelen van succesvolle IoT-toepassingen.

MCS Partners als Vialis (VolkerWessels), Videoguard, Do IoT Fieldlab (TU Delft), BePark, Wattson, Hogeschool Rotterdam en CH4 Networks nemen de deelnemers mee naar de praktijk. Zij vertellen over hoe zij kansen voor digitalisering hebben benut met hun geslaagde IoT-projecten en welke effecten dat heeft gehad op hun organisatie.

Check out MCS-NL.com for more info on this event.

Details

Start:
27 September 2022
End:
29 September 2022
Website:
https://www.mcs-nl.com/2e-editie-smart-week-of-iot/